top of page

Inredningsinspiration när den är som bäst

God morgon. Måndag i dag och har en lång att-göra-lista framför mig. Bland annat kommer nya soffan, fakturor ska skickas, manus skrivas, några samtal och mail hinnas med.

Vi gör om här hemma. För en vecka sedan fick vi nya gardiner till vardagsrummet. I dag kommer nya soffan. I kväll ska P hämta ett jättefint äldre skåp hos mina föräldrar och jag är även på jakt efter ett nytt vardagsrumsbord och tv-bänk. Men jag tänker att det får ta sin tid att hitta just vardagsrumsbordet och tv-bänken. Hellre köpa något vi verkligen vill ha än första bästa. Får lägga upp en bild när allt är klart.

Jag jobbar ju med Sköna Hems webb ibland och det är verkligen kul och en riktig källa för inredningsinspiration. Här kan man läsa; hemma-hos-reportage, Feng Shui, inredningstrender, inspirationsartiklar, tips och trix och mycket mer. Rekommenderar verkligen sajten för alla inredningsintresserade.


ps_skonahem-copy

Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Opmerkingen


Utvalda inlägg

bottom of page