top of page

Intensiv vecka väntar innan Spanien på lördag


Citrusfrukter i Spanien

För mig osar det sommar om den här bilden. Härliga citrusfrukter och granatäpple. I Spanien blir man alltid lite hälsosammare… Foto: Unsplash.com


God morgon. Ny vecka och nya planer. För mig blir det frilansjobb hela denna veckan. Mindre tid för manuset men ett välkommet tillskott i kassan. Planen är att skriva på manuset på lunchen och efter att barnen somnat. Och på lördag är det dags för en skrivarvecka i Spanien.

Den senaste tiden har inneburit lite mer frilansjobb än vad jag räknat med. Samtidigt är jag jätteglad över att bli tillfrågad till så många uppdrag och det blir en bra mix med skrivandet. Men jag har fortfarande mitt schema att följa och om jag ska fortsätta ligga i fas måste jag se till att få in skrivandet i veckans tajta schema.

På lördag lyfter planet till Spanien. Det blir en hel vecka av skrivande, promenader med mera. När jag är i Spanien blir jag alltid lite hälsosammare. Kanske för att det finns så mycket gott i fiskdisken och bland grönsakerna att äta. Älskar att göra i ordning en tallrik med gröna oliver, ost, melon, körsbärstomater, dadlar, jamon de iberico och knaprig sparris.

Läste att man kan äta serranoskinka om man fryser den i tre dygn så det blir det första jag gör på lördag. Handlar en massa skinka och fryser in. Då kan vi ha en lyxtallrik på tisdag kväll, mums. Bra för både bebis och mig med hälsosammare mat och mer motion.

Utvalda inlägg

bottom of page