top of page

Jag är nästan klar med synopsis

Nu har jag suttit hela kvällen med synopsis och det är nästan klart. Sååå skönt!

Klockan är halv ett och jag börjar bli rätt trött. I morgon ska en person jag litar på titta på det jag har skrivit. Jag har även lite annat att rodda med så det kommer bli en intensiv dag.

Tidigare i dag var jag med i min sons skola. Fantastiskt kul att se hur A har det i skolan, träffa klassen och läraren. Jag blev väldigt imponerad av hur lugna barnen var. Hade nog förväntat mig mer kaos med tjugotre sjuåringar men de var verkligen duktiga på att sitta på sina platser, räcka upp handen och jobba självständigt. Wow, eloge till deras lärare Barbro. Hon har verkligen gjort ett bra jobb.

Nu är det dags för min kudde. Sov så gott!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page