top of page

Jag fick en så fin recension av Drömstigen

Igår fick jag en jättefin recension av Drömstigen. En recension som värmde väldigt mycket!

Jessica Lagergren och jag har känt varandra sedan vi pluggade journalistik ihop. Av en händelse var hon den första personen jag pratade med på hela utbildningen och vi umgicks en hel del under studietiden. (Bland annat gjorde vi första övningen tillsammans som gick ut på att skriva ett personporträtt om den andre :=) )

Nu driver Jessica den framgångsrika podden ”Tvillingpodden” tillsammans med sin tvillingsyster Angelica och driver även en av Sveriges mest populära familjebloggar. I dag skrev hon även ett jättefint inlägg om oss, vår vänskap och om Drömstigen.

Blir så himla glad över de fina orden om min bok. Bland annat skrev hon ”Jag fastnade för storyn direkt och på bara några dagar hade jag läst ut hela boken” och ”Jag har kommit på mig själv att tänka på Rebecka nu i efterhand och jag undrar hur det går för henne. Det är en perfekt bok för dig som vill bli inspirerad att följa ditt hjärta och göra det du drömmer om. När man väl har börjat läsa är den svår att lägga ifrån sig.”

Att få feedback på sina böcker värmer otroligt mycket. Att folk tar sig tid att kommentera och skriva till mig vad de tycker om Drömstigen. För trots allt lägger man ner så otroligt många timmar på att skriva en berättelse. Det är slit och det är hårt arbete. Man skriver, stryker, skriver om och sedan upprepar man proceduren x antal gånger innan det är klart. Då är det extra roligt att veta att det man skrivit uppskattas av andra och kanske till och med ger något extra till läsarna.

Läs gärna hela Jessicas inlägg här. 


IMG_0943

Jag, Angelica och Jessica när jag blev intervjuad i deras podd. Pratade bland annat om mina förlossningar då alla tre fastnade…. Inga roliga upplevelser.


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page