top of page

Jobbar hemma i dag – tid för sig själv och för att beta av att-göra-listan


jobbar_hemma

Att kunna jobba hemma i bland är så lyxigt. Sitta i lugn och ro och beta av allt som ska göras.

En dag i veckan sitter jag hemma och arbetar. Lägger upp allt på köksbordet, kokar te, tänder ljus och sedan är det fullt ös. Gympabyxorna och collegetröjan är på och genom det öppna fönstret hörs barn springa förbi och en hund skälla.

Till något helt annat. Fick ett samtal från min redaktör för några dagar sedan. Hon gillade manuset, tjoho. Det är alltid nervöst att låta någon annan läsa i ett så tidigt stadie men hon som läser manuset litar jag på till 100 procent. Och hon är nog den enda som får läsa manuset i det här skedet. Längtar tills jag får ta tag i manuset igen och börja redigera.

Har även diskuterat en annan bokidé med en vän som arbetar på förlag. Blev riktigt taggad att göra mer research kring min idé och se om jag kan göra något åt den. Skulle vara hur kul som helst.

Annars rullar det på. Känner att jag är lite dålig på att uppdatera bloggen just nu men det är mycket med jobb och familj och jag hinner inte riktigt med. Har precis sagt ja till lite olika inhopp som webbredaktör på några tidningar bland annat. Superkul när det kommer in förfrågningar. Patrik undrade dock om jag inte skulle vara ledig när det är dags att föda barn *fniss. Skämt åsido, det är kul att det händer saker och just nu kan inte livet vara bättre!

Utvalda inlägg

bottom of page