top of page

Jobbar med manus och planerar inför veckan

Tänk att det redan är söndag kväll. Hela helgen har rusat iväg och nu ligger jag och Patrik på en varsin sida av sängen och arbetar. Jag har precis skrivit en scen i manuset och är väldigt nöjd med resultatet.

Nu börjar det hända spännande saker i manuset och snart kommer det även att trassla till sig ordentligt för min huvudkaraktär. Den här veckan planerar jag att skriva minst 50 sidor så jag har att göra. Har som sagt en rätt tajt deadline innan testläsare och min agent ska få läsa. Sedan kommer jag säkert behöva redigera manuset någon vända innan det är daga att visa upp manuset för förlaget.

Den här veckan kommer jag förutom en hel del skrivjobb med boken även jobba för Sköna Hems webbsajt under en dag samt hoppa in som utbildningskonsult på ett annat ställe under en dag. Kul saker som väntar och jag älskar när min jobbvardag är varierad.

Jag är grymt sugen på att börja på mina andra projekt också men inser att de får stå åt sidan ett tag. I alla fall när jag har många andra sidoprojekt som frilansuppdrag och inhopp. Då måste manuset vara prio ett den andra tiden och de andra projekten vänta.

Nu ska jag planera lite inför veckan som kommer. Det är så härligt att ligga här i sängen och arbeta. Ha en kopp te på sängbordet och lyssna till regnets smattrande utanför. Underbart.

Jag älskar verkligen det här vädret. Det blir liksom extra mysigt att boa in sig. Tända några ljus och bara njuta.


regn_unsplash_20160821

Regnet som smattrar utanför gör det extra mysigt inomhus. Foto: Unsplash.com


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page