top of page

Julie & Julia – feelgoodkvällar när mannen är borta!

Fick tips av en kollega om filmen Julia & Julie igår när vi hade haft snapchatrace ett tag och skrattat så att tårarna rann. Ville se en riktigt härlig feelgoodfilm och den här var verkligen klockren.

Patrik är bortrest just nu och kommer hem i natt. När han är borta brukar jag passa på att hyra en massa feelgoodfilmer. Igår blev det som sagt Julia & Julie, en helt underbar film om mat, att följa en dröm och att göra något med sitt liv när det känns tråkigt och trist.

Ikväll blev det ”It´s complicated. Sitter uppkrupen i soffan, med datorn framför mig, min bok vid sidan om (måsta skriva klart en sammanfattning av Drömstigen eftersom den ska översättas till engelska) och en stor kopp te på bordet. Härligt.

Ibland är det verkligen skönt att vara hemma själv. Eller själv och själv. Jag har tre små barn som ligger och sover i sovrummet, men det är härligt att bara vara när alla sover. Göra precis vad man vill, se vilken film man vill. Just nu är jag så taggad att skriva nästa manus också. Ska bli så härligt att kunna fokusera till 100 procent på manusskrivande om några veckor. Härligt!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page