top of page

Korta och långa deadlines

Trots att jag precis har skickat in mitt manus till förlaget och egentligen borde ta det lugnt kan jag inte låta bli att tänka på nästa manus. Vill börja på det nu!

På måndag åker jag, Isabelle och Ville till södra Sverige. Jag ska göra research och skriva på mitt synopsis. För att sätta lite press på mig själv har jag bestämt en deadline som synopsisen ska vara klar. På det sättet går processen framåt. Tänker även ha flera deadlines när jag väl börjar skriva. Allt för att ha ett jämnt tempo och bli klar i hyfsat god tid. Det bästa är att dela upp i korta och långa deadlines. En kort deadline kan vara veckomål eller dagsmål medan en lång deadline kan vara när råmanuset ska vara klart.

I kväll ska jag däremot ta det lugnt. Barnen har precis gått och lagt sig och nu ska jag och mannen titta på en film. Supermysigt. Eftermiddagen ägnade jag i stallet med min nya medryttarhäst. Har hittat världens mysigaste och roligaste häst att rida. Kan inte vara lyckligare 🙂

Kommentare


Utvalda inlägg

bottom of page