top of page

Längtar efter hösten

Den kyligare luften gör att jag börjar längta efter hösten, den årstid som alltid varit min favorit. Numera delar även våren favoritplatsen eftersom det är så härligt med ljuset och förväntan i luften efter våra långa, mörka och kalla vintrar.

Läste precis att Skördemarknaden har öppnat och så fort vi hinner ska jag gå förbi och botanisera bland utbudet. Det kommer bli en liten sommartripp för mig innan det är dags att krypa in i höstmyset ordentligt. I september åker jag och en vän till Spanien. Jag för att jobba och hon för att vila upp sig. Det ska bli så mysigt att åka tillsammans, ta promenader, äta gott och så klart för min del arbeta med manuset.

Men sedan är det dags för värmeljusen, långa promenader i vackra höstfärger och den kyliga luften, stickade tröjor, tända brasor och varma koppar te. Det ska bli så härligt.

Igår var vi dessutom i skogen och plockade blåbär. Jag trodde de var slut men vi har hittat en plats som ingen verkar vara i eftersom skogen är full av stora och fina blåbär. Frös in 1,1 kilo blåbär när vi kom hem. Dessutom gjorde vi en blåbärspaj som var väldigt uppskattad.

Men nu, lite inspiration inför hösten:


djurgarden_hostinlagg_14082016

Höstpromenad på Djurgården förra året.


IMG_5298

Svampplockning (var tyvärr inte min korg)


brasa_hostinlagg_14082016

Brasan i stugan.


bullar_hostinlagg_14082016

Nybakade kanelbullar slår aldrig fel.

Liknande inlägg

Visa alla

Måndag som rullar på och allt för lite tid

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page