top of page

Längtar efter manusskrivande som bara den!

Manus, åh, vad jag längtar efter att få sitta ner, fullt koncentrerad en hel dag med redigeringen av mitt manus. Längtar efter att få dyka ner och skriva om Linda, Johan, Hanna och alla de andra och deras värld.

Har precis skrivit klart en frilansartikel och känner mig nöjd. Ska intervjua en annan person lite senare och skriva en till frilansartikel. Sedan är jag klar med veckans frilansartiklar, tjoho. Mest av allt längtar jag efter mitt manus just nu. Ni vet när man känner i hela kroppen att man vill sätta igång med något.

Kanske är det vädret utanför som ger extra energi i dag. Herregud, det är ju sol. Den har liksom varit försvunnen de senaste veckorna här i Stockholm. Får lite sköna vårkänslor med en massa ny energi. Det behövde verkligen jag 🙂

Förresten, på lördag besöker jag bokmässan i Värmland. Jag blir intervjuad på stora scen klockan 15. Kom och lyssna om ni är i närheten 🙂

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page