top of page

Längtar efter vår och en joggingrunda

God kväll. Hoppas ni har haft en härlig lördag. Här har det varit fullt ös med aktiviteter och fix hemma. Nu sitter jag i soffan med fötterna på vardagsrumsbordet, en kopp te vid sidan och en film på tv:n samtidigt som jag skriver. En perfekt lördagskväll!

Dagen har gått i hundraåttio med tennis, skjutsa Alex till kompis, titta på Isabelles gympauppvisning, fix i arbetsrummet som blir allt bättre för varje dag, stallet med Angelica och nu slappande framför tv:n. Har blivit en hel del träning i veckan, tennis två dagar, ridning, cykel och powerwalks. Trots att jag är trött i hela kroppen känns det så himla bra att vara igång. I dag blev jag väldigt sugen på att börja löpträna igen. Det var extremt länge sedan så misstänker att jag knappt kommer orka mer än några kilometer men Gärdet och Djurgården lockar nu när det börjar närma sig vår (trots snöfallet i dag).

Kanske hinner ner och köpa nya joggingskor i morgon. Brukar alltid gå till ett riktigt löpställe för att köpa skor. Vill ha det som passar mina fötter och mitt sätt att springa och får alltid superproffsig hjälp. Så snart kan man se mig jogga (i sakta mak) längs Djurgården 🙂


stallet_angelica

Stallet med min vän Angelica. Det blev en lång promenad i skogen med världens finaste och gosigaste häst.

I morgon är det dags för kalas. Det är ju mycket kalas nu i vår, därför tänkte jag passa på att bjuda på lite kalastips i bloggen i morgon. Håll till godo.

Utvalda inlägg

bottom of page