top of page

Ledig en vecka eller två – fullt fokus på familjen

Hej på er. Har precis avslutat lite jobb och nu är jag helt ledig i lite mer än en vecka innan det är dags med frilansartiklar som ska skrivas och lite webbjobb. I morgon kväll åker vi till Båstad för att fira Påsk. Ska bli såååå härligt att ha lite ledighet med hela familjen.


Igår kom min underbara man hem med en jättefin blombukett. En present för att jag äntligen är klar med manuset för den här gången och har skickat in det på läsning till min agent och skrivcoach. Nu hoppas jag att de gillar manuset och att jag inte behöver göra lika stora förändringar till nästa redigeringsrunda 🙂 Själv är jag jättenöjd med hur storyn har utvecklats.

Innan vi åker är det en hel del som ska göras. Som packning, några ärenden på stan, snabbfika hos min farmor och städning. Det kommer med andra ord vara rätt intensivt. Men som jag ser fram emot Båstad. Längtar efter att promenera på stranden, åka upp till åsen och bara vara. Vi ska även träffa prästen för att diskutera Maximilians dop. I sommar är det nämligen dags för dop i Mariakyrkan i Båstad.

Hozzászólások


Utvalda inlägg

bottom of page