top of page

Listorna som håller reda på allt

God morgon. Just nu sitter jag med en bunt papper som jag på något sätt måste få ihop till ett och samma dokument. Målet för dagen är att ha något att skicka in till min skrivcoach innan dagen är slut.

Det är rätt skönt att vara hemma igen. Igår kväll gjorde jag en att-göra-lista. Älskar mina listor. Samtidigt som jag skriver dem reder jag ut tankarna. Dessutom har jag så mycket jag vill göra just nu och då är listorna bra för att hålla reda på allt och prioritera.

Jag har skrivit att-göra-listor ända sedan jag gick i skolan. Då handlade de ofta om läxor, prov, ridning och mitt extraarbete i en affär. Nu handlar mina listor om jobb, städning, aktiviteter med barnen etcetera. Kommer ihåg en gång under gymnasiet, när jag glömt en av mina listor på en fysiklektion. Dagen efter berättade min lärare att han hittat en att-göra-lista och frågade om vi verkligen hade så mycket att göra om dagarna. Jag satt tyst och de som inte hade extrajobb och en häst att ta hand om pratade högt och tydligt om hur stressade de var …

Hur som helst, nu ska jag återgå till min bunt med papper. Har ett tufft mål för dagen men känner mig extra laddad efter en veckas ledighet.

Bjuder på lite bilder från Spanien också.


Strandpromenaden nedanför oss. Rundan är på drygt 4,5 km och ger en riktigt bra start på dagen.


spanien_jagvilleisa_november

En av stränderna nära oss. Costa Blancakusten är känd för sina vita sandstränder och det finns gott om dem.


spanien_strandpromenad

En annan härlig promenadsträcka längs kusten.


spanien_grannarna

Charmiga hus mitt emot vårt område. Våra hus är inte alls lika charmiga (nybyggda vita hus) men väldigt fina de också.


marknad_spanien_2015

Det går inte att missa lördagsmarknaden. Fullt med frukt, mat, kläder och prylar.

Kommentare


Utvalda inlägg

bottom of page