top of page

Litteraturfestival i Glommen – kul att träffa läsare och författarkollegor

Kom precis till Båstad från Litteraturfestivalen i Glommen som min fina författarvän Therese Loreskär annordnade tillsammans med författarna C T Karlsson och Sara Olsson. En helg fullspäckad med författar- och läsarmöten, författarsamtal på scen, mingel och signeringar. Så kul och härlig helg.


Anne-Lie Högberg, jag och Anne-Marie Schjetlein utanför vårt B&B


Jag och min författarvän Annelie Högberg lämnade Stockholm vid tio igår morse och körde ner till Glommen (som ligger nära Falkenberg). När vi kom fram var det bara att slänga in väskorna på vårt B&B innan vi for vidare ner till Fiskekrogen och den gemensamma författarmiddagen (som avslutades hemma hos C T Karlsson och en fantastisk vy över hästhagarna och havet).

I dag har det gått i ett. Vi har signerat böcker, träffat läsare och haft författarsamtal på scen. Det var runt 400 personer som kom vilket är helt fantastiskt. Som författare är det superroligt att vara med på sådana här event då det är ett tillfälle att få träffa läsare, prata böcker och skrivande och hänga med författarkollegor och vänner.

Nu sitter jag i sommarstugan och ögonen går nästan i kors. Manuset till 24 goda gärningar ligger bredvid mig och är det första jag ska ta tag i i morgon bitti. Har massor att redigera och den här veckan kommer minst sagt bli intensiv.

Önskar er alla en superhärlig kväll.

Kram


Laddad inför en massa läsarmöten.Feelgoodbok och rosa tennisbollar.Fina Caroline Säfstrand pratar böcker med en läsare.Författarna Christina Larsson, Birgitta Bergin, Gabriella Ullberg Westin och Anne-Marie SchjetleinRunt 400 personer kom till Litteraturfestivalen.Författarsamtal på Fiskekrogen i Glommen där jag och fem andra författare medverkade.Therese Loreskär, jag och Caroline Säfstrand hemma hos C T Karlsson.
Middagen på Fiskekrogen i Glommen.


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page