top of page

Lunchmöte om nya manuset!

Träffade hon som läser mitt manus i går på en spontanlunch. Pratade en del om nya boken och jag känner mig så extremt taggad på att redigera den.

Nästa vecka får jag tillbaka manuset med några större punkter att ändra. Bland annat ska min huvudkaraktär bli några år yngre än vad hon är nu för att det ska passa in bättre i storyn. Fick en massa positiv feedback och det känns så kul att jag är på rätt spår och att hon gillar min story.

Fram tills det är dags att redigera boken ska jag fila lite på nästa synopsis. Jag har ju skrivit en del redan (drygt 40 sidor) men tänkte göra ett mer tydligt synopsis för att kunna gasa på ordentligt när det finns tid mellan redigeringsvändorna av nuvarande boken.

Det känns verkligen bra att kunna fokusera på mina skrivprojekt till hundra procent från och med tisdag. (Ok, första veckan är det höstlov med kidsen men jag kommer försöka få en del skrivtid på kvällarna). Nu är det fullt ös framåt.

Ha en fin kväll allihopa

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page