top of page

Måndag och ny vecka ?

God morgon. Här har det varit full rulle sedan halv sju. Man får verkligen veta att man lever med en liten bebis i huset, phu. Är taggad inför veckan och har så mycket roligt att se fram emot.


Som gladast och piggast tiiiiiiidigt på morgonen. Tog den här bilden för några veckor sedan och han är alltid på lika gott humör på morgonen.


Förr om åren kunde måndagar vara förenat med liiiiite ångest med en ny arbetsvecka som hägrade. Nu för tiden känns det toppen med måndagar eftersom det oftast innebär en massa roligt som händer.

Den här veckan väntar bland annat möte på Tara, femkamp med Isabelles klass (är klassförälder den här terminen så är med och anordnar femkampen) och såklart en massa redigering av manuset. Eftersom jag är inne i en väldigt intensiv redigeringsperiod just nu måste jag försöka sno åt mig så mycket tid som det bara går. Känner av stressen när deadline kryper allt närmre.

Men det är bara att bita ihop, jobba på OCH ha en bra planering. Skriver ner dag för dag vad som ska göras. Ibland är planeringen nere på tidsangivelser och andra gånger skriver jag bara vad som ska hinnas med.

I dag ska jag hinna läsa igenom de delar jag har redigerat under veckan. Allt för att inte missa något viktigt och stämma av att allt hänger ihop och undvika återupprepningar. I morgon är det dags att ge sig i kast med nya scener som ska redigeras. Bara att kämpa på ?

Det här händer i veckan:

  1. Redigering av manus – familjehemligheter

  2. Möte på Tara + lite webbjobb

  3. Bokmässa, seminarier, mingel, Årets bok, agentmiddag och mycket mer

  4. Lunch med Mia, min vän och skrivcoach, jippiii vad kul det ska bli att träffas och prata en massa

  5. Femkamp med Isabelles klass

  6. BVC och två läkarbesök med barnen

  7. Ridning

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page