top of page

Måndagsbestyr

Måndag och ny vecka. Mannen åkte till Cannes Lion 2016, i morse och jag har en jobbvecka kvar innan ledighet och manusjobb. Har ägnat flera timmar i helgen åt att strukturera storyn till manuset ännu mer. Det krävs verkligen många omgångar med synopsis innan det är klart och alla lösa trådar har knutits ihop.

Vi startade även gårdagen med frukost på det nyöppnade cafét i närheten av oss igår. Ett jättetrevligt ställe som jag planerar att besöka en hel del när jag sitter hemma och arbetar. Tyvärr var jag dålig på att ta bilder under helgen men jag får bättra mig. Letar dessutom efter en kamera som jag kan ta riktigt schyssta bilder med.

Nu tänkte jag ta en sväng på stan. Spana på rean och ta det lite lugnt innan eftermiddagspasset på jobbet väntar. I kväll blir det utflykt med barnen och mina föräldrar. Underbart att det är så ljust ute nu. Och tänk, snart är det midsommar. Så härligt! Hoppas ni får en fin dag. Ska försöka uppdatera bloggen med bilder senare.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page