top of page

Måndagsbestyr – manus, manus och manus

God morgon. Det har varit lite tyst hör några dagar men vi har haft fullt upp med förberedelser och firande av Alex som fyllde nio år igår. Nu startar däremot en ny vecka som innebär massor av saker att ta tag i. Mest manus och frilansjobb.

Vi hade stor brunch här hemma igår. Åtta vuxna och sex barn firade Alex och åt en massa våfflor, minihamburgare, rimmad lax, skagenröra, serranoskinka, nybakade tekakor, smoothie och en massa annat gott. Det blev väldigt lyckat och Alex var väldigt nöjd med dagen.

Börjar känna mig lite stressad över manuset och inser att tiden är rätt knapp. Jag kommer med andra ord behöva sitta många timmar framför datorn den här månaden. Som tur är sover Maximilian fortfarande mycket på dagarna, vilket innebär att jag hinner skriva en del. Inser att det kommer bli mycket mer jobb med manuset än vad jag trodde från början, phu.

Just nu har jag satt mig vid köksbordet för att skriva en stund medan Maximilian sover. Utanför fönstret är det kala träd och ett vitt täcke över marken. Känns sådär uppmuntrande. Är inget fan av vintern. Jag vill ha vår!

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page