top of page

Möte på Tara och förberedelser inför Parisresa

I dag hade jag möte med chefredaktören på Tara. Det är alltid lika kul att komma till redaktionen, prata med alla och gå igenom webben. Hann även smita förbi mina ”gamla” kollegor och säga hej. Känner mig peppad inför allt jobb som ska göras 🙂


Är även jublande glad över min skrivcoach och agents reaktioner på mitt manus. De gillar det jättemycket och det känns så himla kul. Att allt slit har gett resultat. Nu läser förlaget och jag får feedback inom några veckor. Väntar med spänning på deras återkoppling.

Annars har dagen mest bestått av en massa förberedelser inför resan till Paris i morgon. Det ska bli riktigt härligt att åka hela familjen och möta våren i en av Europas vackraste städer (enligt mig). Extra roligt ska det bli att visa barnen Paris. Vem vet, jag kanske skriver en Paris-guide för familjen efter resan; Att resa till Paris med små barn! 

Ha en härlig kväll allihopa!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page