top of page

Man ska ha roligt när man tränar

Vanligtvis är jag den siste att gå upp om mornarna. I dag är jag däremot först. Ute är det fortfarande mörkt och jag har tänt några ljus och satt på en kanna te. Nu ska jag försöka arbeta en stund innan resten av familjen vaknar.

Vissa dagar känns effektivare än andra och igår var en sådan dag. Jag kom riktigt långt med det jag skulle göra vilket var skönt eftersom jag har massor att hinna med idag också. Bland annat ska jag träffa Ann, min fotografvän, och planera vårt kommande projekt. Förhoppningsvis ska jag även hinna med lite träning. Behöver verkligen röra på mig. Har märkt att mitt intresse för hälsa och träning ökar allt mer. Jag har i och för sig alltid varit intresserad av idrott och hälsa men nu är jag det mer än någonsin.

För mig är träning att ha kul och jag har inte roligt på ett gym med en massa vikter. Däremot har har fantastiskt kul när jag spelar tennis eller rider. Även dans, crossfit, pilates med mera är superroligt. Jag tror att det är lättare att träna om man ser till att ha kul samtidigt. Efter en tennislektion är jag oftast helt slut men jag har inte tänkt på att det har varit jobbigt under tiden jag spelat eftersom jag har haft så roligt. Samma sak med ridning. Den typen av träning funkar bäst för mig. Vad funkar för er?

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page