top of page

Manuslös tills efter nyår

Just nu är mitt manus på läsning hos agent och skrivcoach. Strax efter nyår får jag tillbaka det med ändringar att göra. Men det känns lite märkligt att vara manuslös så länge så jag går och funderar på om jag ska sätta igång med nästa manus medan jag väntar.

Jag har idéer på två nya romaner och en ungdomsbok. Frågan är vilken jag ska börja arbeta med. Jag vet att en del tycker jag borde passa på att vila men jag har lite för mycket idéer för att inte göra någonting. Ska visserligen arbeta på Bonnier Tidskrifter i mellandagarna och då blir det journalistik hela veckan.

Kanske hinner jag skriva ett synopsis innan dess. Det skulle vara kul att fundera ut nästa story ordentligt och ha något att arbeta med mellan redigeringsomgångarna av nuvarande manuset. Så får det nog bli. Börja med synopsis och karaktärsbeskrivningar!

留言


Utvalda inlägg

bottom of page