top of page

Min bokönskelista

Det finns så många böcker jag skulle vilja läsa just nu. Och eftersom det snart är julafton och min man oftast köper julklapparna i sista minuten finns det kanske en chans att någon av dess böcker dyker upp under granen.

Min bokönskelista, utan inbördes ordning:

Martina HaagDet är något som inte stämmer Har hört så mycket om den här boken så länge nu, jag vill också läsa!

Yeonmi ParkFör att kunna leva Har väldigt höga förväntningar på den här boken och hoppas att den ligger under granen i år.

Jenny NordbergDe förklädda flickorna i Kabul

Jojo MoyesArvet efter dig Gillar verkligen Jojo Moyes. Livet efter dig placerar sig helt klart på min topplista över bra böcker jag har läst och det här är andra boken om Lou och hur hon går vidare med sitt liv.

Elisabeth GilbertBig Magic Älskade hennes Eat, pray, love. Dock inte lika förtjust i filmen men boken fick mig verkligen att vilja resa till samma ställen och göra en liknande resa.

Camilla DavidssonPensionatet vid världens ände Jag träffade Camilla Davidsson på Bladh by Bladhs glöggmingel för några veckor sedan. Köpte då hennes första bok Under vintergatans alla stjärnor och jag vill läsa mer. Som Eat, pray, love, handlar den om att finna sig själv och i Camilla Davidssons bok får vi följa Emma som vandrar en pilgrimsfärd – El Camino. En bra debut.

Denise Rudberg & Hugo RehnbergEn tillfällig lösning  Tyckte deras första bok var väldigt lättläst och underhållande, läser gärna deras nästa

Denise Rudberg – Alla hennes Elegant Crime böcker. Är nyfiken som bara den!


Bild från nätet – hittar tyvärr inte källa då den finns på många sajter…

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page