top of page

Mitt jobb och mina planer framåt!

Sitter och skriver en massa artiklar på jobbet och passar på att skriva till er under lunchen. Just nu längtar jag ut i det fina vädret och efter att få fortsätta skriva på manuset. Storyn håller på att växa fram, det blir en del ändringar allt eftersom men det är precis som det ska vara.

Det allra svåraste är att komma igång med en ny story. Man kanske har en jättebra idé men den måste utvecklas, slipas på och formas så att det blir en röd tråd och en spännande story. Jag har i stort sett hela storyn klar. Det finns fortfarande lite lösa trådar men jag vet att det kommer lösa sig allt eftersom. Tänk att jag snart kan ägna skrivandet heltid igen. Ska bli så kul.

För er som inte vet arbetar jag på Bonnier Tidskrifter som kommersiell webbredaktör. Det innebär en massa skrivande hela dagarna för sajterna amelia, mama, Damernas Värld, Topphälsa, Allt om mat mfl. Jag skriver alla nativesamarbeten för våra annonsörer, arbetar med bildhantering, projektleder med mera. Ett jättekul och spännande jobb. Jag hoppade på ett mammavik i januari och trivs jättebra. Det är en fantastisk miljö att arbeta i med många spännande titlar och människor. Trots det ska det bli lika roligt att få ägna nästa manus fullt fokus från och med juli. Att skriva en bok kräver enormt mycket tid och engagemang och det är lätt att bli splittrad. Därför kommer boken få ta störst fokus under hösten och vid sidan om planerar jag att frilansa en del. En spännande tid väntar med andra ord.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page