top of page

Morgonhäng på balkongen – en bra start på dagen

God morgon. Vilket strålande väder att vakna upp till. I går satte jag mig på balkongen och drack dagens första kopp te medan jag läste ut en jättebra bok. Fick sällskap av Isabelle, 6 år, som satt och läste serietidningar. Bra start på dagen och funderar på att återupprepa konceptet.

Visst är det skönt med lediga dagar. Allra bäst gillar jag när man inte har så mycket planerat utan kan ta dagen som den kommer. Ta en cykelutflykt, åka och hälsa på vänner, träffa områdets barn och föräldrar nere vid ”fontänen” och lekplatsen här där vi bor. Hela gårdagen var en sådan dag. Vi sprang en kort runda på morgonen medan barnen cyklade och åkte sparkcykel. Sedan träffade barnen en massa kompisar och vi satt och fikade och pratade med föräldrarna i flera timmar innan vi åkte hem till P:s bror med familj och grillande. En skön dag.

I dag blir det en del jobb. Söndagarna brukar innebära en del förberedelser inför veckan men jag behöver även skriva klart ett gästblogginlägg, skicka iväg en frilansartikel och jobba med manuset. Men först balkonghäng 🙂

morgonstund

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page