top of page

Mors dag och en härlig helg med min familj

Mors dag i dag. Så härligt det var att vakna upp och möta fyra små ansikten som strålade och grattade mig med frukost på sängen och fina teckningar. Känner en sådan enorm kärlek och är så glad att jag får vara deras mamma.


Hela gänget samlat. Bilden är tagen för några veckor sedan men insåg, när jag letade bilder, att jag inte har så många med alla fyra samlade. Måste bli ändring på det 🙂


Dagen började som sagt med frukost på sängen och fina teckningar. Jag har även fått bestämma vad vi skulle hitta på i dag så vi började med att åka och spela tennis på Kungliga Tennishallen allihopa. Sedan blev det fika innan vi körde ner till NK och åt lunch.

Efter lunch fick jag en timme för mig själv. Jag strosade runt och kikade på kläder och köpte även några fina plagg innan hela gänget hämtade upp mig igen. På kvällen kom mamma över på middag innan dagen avslutades på balkongen med en varsin kopp te och choklad.

Hela helgen har varit superhärlig. Efter att vi bestämt oss för att stanna hemma från Båstad hade vi fyra dagar med noll planer. Något som gjorde att vi verkligen kunde ta dagarna som de kom. Vi har varit i stallet, gjort utflykter, spelat tennis, shoppat, ätit god mat, bakat, gjort egen korv, fixat hemma, haft filmkvällar och långa samtal vid middagsbordet. Vi har tagit oss tid att bara vara tillsammans. Utan jobb och annat inplanerat. Och det har varit underbart.

Veckan som kommer är däremot ganska full. Jobb (frilans, admin och synopsis), möten, fest med Isas klass, ridning, BVC, agentlunch, 40-års fest, brunch och en massa annat väntar. Mycket roligt men intensivt. Planerar även att rensa klart i bokhyllorna och garderoberna den här veckan. Ett projekt jag började med i går och som kommer kräva ganska många timmars jobb. Som sagt, det är bara att ladda inför veckan 🙂

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page