top of page

När det stormar vill vi ha dem vi älskar nära

Hej på er. Redan måndag efter en mysig helg med familjen och ja, vänner. Så mycket som händer nu, i världen och runt omkring oss och känner ett extra stort behov av samla familjen, att ha kontakt med vännerna. I fredags träffade jag mina två närmaste vänner, självklart coronasäkert och det var så mysigt att få prata med dem om allt som man kan prata med dem om. Igår var vi och grillade med en familj. Känns skönt att man kan träffas på avstånd utomhus.

Tog fram kanelbullarna från frysen (som jag och Max bakade förra veckan), gjorde varm choklad, Isabelle bakade pinnbröd och så packade vi med korv, bröd och en stor påse marshmallows. Så gott med grillade marshmallows, mums.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver till er. Om en stund ska jag skriva på nya manuset. Har en månad kvar till deadline och det är mycket kvar att göra. Jobbar även på min nästa bokidé. Inte så mycket än men fyller på med idéer. Har tusen idéer på saker jag vill göra jobbmässigt, men måste ta en sak i taget. Och så har jag tusen saker jag vill göra hemma och med familjen.

Något jag längtar efter är julen. Inte själva julafton utan allt som händer innan julen. Alla förberedelser, allt mys och den härliga stämningen. Älskar också hur det är ute i naturen just nu. Tog en promenad i skogen med Sigge i morse, så mysigt att promenera i ett härligt höstlandskap. Trots att det blåste och regnade var det underbart att promenera bland alla träd och löven som virvlade runt fötterna. Det är livet!
Comments


Utvalda inlägg

bottom of page