top of page

När veckan bara svischar förbi …

Hej på er. Redan fredag och veckan har som vanligt svischat förbi. De senaste dagarna har jag arbetat ganska mycket med min och Caroline Säfstrands podd. Vi startar höstsäsongen på söndag med ett nytt avsnitt. Det tar ganska mycket tid att klippa en podd men det är väldigt kul. När jag studerade journalistik med multimedia var det ganska mycket klippning av film och ljud men det var ett tag sen. Så det är extra kul att få göra detta nu. Inser att jag verkligen har saknat detta!

I onsdags var jag på en supertrevlig lunch med Jessica Lagergren och Angelica Lagergren som driver Tvillingpodden och även bloggar på Loppi och amelia. Jag och Jessica har pluggat journalistik ihop och nu hjälpte de mig med att svara på lite researchfrågor till min nästa bok.

Och så har jag skrivit massor på manuset. Just att skriva regelbundet, det vill säga lite varje dag, tycker jag är är allra bäst. Då riskerar man inte att komma ifrån historien och tappar inte tråden lika lätt som man annars kan göra om det går för långt mellan skrivpassen.

Nu är det dags att jobba de sista timmarna för den här veckan. I helgen väntar … trumvirvel … fix med lägenheten (igen!). Att flytta tar verkligen mycket mer tid än vad man tror, puh! Men i helgen kommer även min fantastiska mamma och hjälper till. Det kommer garanterat gå fortare med henne här 🙂


Jag och Sigge med Jessica som bloggar här: Jessica Lagergren


Så glad att jag alltid har den här fina killen med mig om dagarna. Och att vi får tillfälle att ta riktigt långa och härliga promenader tillsammans.

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page