top of page

Nya storyn växer fram – deadline på synopsis i maj

Sitter och arbetar med en frilansartikel. Har några stycken som ska bli klara till nästa vecka. Sedan blir det sol och semester i Spanien i en vecka. Längtar!


Tänker passa på att skriva klart synopsis till nästa bok när jag är i Spanien. Deadline 23 maj med andra ord. Tror det kommer gå bra eftersom jag redan har de stora dragen klara för mig och vilka karaktärer som det ska handla om.

Är så taggad att utveckla storyn. För varje dag får jag mer och mer idéer och alldeles nyss skrev jag ett utkast till en av scenerna. Just den här berättelsen har jag tänkt på väldigt länge, kanske ärt det därför det går så lätt att forma storyn. Såklart det kommer bli en del huvudbry men just nu känns det bara bra.

I Spanien blir det med andra ord, sol, kanske bad om vädret tillåter, en massa god spansk mat, jobb med manuset och en massa häng med mina underbara barn. (A och P ska till Italien och spela golf men vi andra åker till Spanien).

Nu måste jag däremot ägna mig åt mina frilansartiklar igen. Det går långsamt framåt. Deadline om en vecka.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page