top of page

Nytt boksläpp- Början på något nyttIdag är det en och en halv vecka sedan min nya bok, Början på något nytt, släpptes och jag är alldeles överväldigad över all fin respons jag har fått. Så många fina meddelanden och omdömen som har kommit. Dessutom hamnade Början på något nytt på topplistan över mest sålda inbunda böcker under vecka 33 och den ligger på första plats på Storytels topplista över mest lyssnade feelgood den senaste veckan (på plats 13 på den totala listan). Är så otroligt glad över det fina mottagandet som boken har fått och att så många vill läsa och lyssna.


Att skriva en bok är en lång process, från att man sitter ensam och skriver råmanuset till att boken ska redigeras, korrläsas och slutligen skickas till tryck. Början på något nytt är en av de svåraste böckerna jag har skrivit men också en av de roligaste böckerna jag har skrivit. Jag kommer berätta lite mer om hur jag kom på idén till boken och även bjuda på mina favoritplatser i Båstad.


Kram
Comments


Utvalda inlägg

bottom of page