top of page

På cykel på Djurgården innan manusjobb

Måndag i dag och vilken vecka det ser ut att bli. Jag inledde dagen med att lämna alla barn på förskola och skola innan jag tog en lång cykeltur på Djurgården.

Har precis hittat vår systemkamera och försöker lära mig hur den fungerar. Det är ju så tacksamt att fota fina bilder nu när hösten pockar på. Älskar dessutom det kyligare vädret. När jag var ute och cyklade insåg jag hur tacksam jag är över att ha ett så flexibelt jobb som jag har. Att jag har möjlighet att ta en promenad/cykeltur på morgonen innan det är dags att sätta sig med manuset och sedan kombinera mitt skrivande med frilansjobb. Det passar mig perfekt.

Nu ska jag gå igenom manuset, scen för scen. Det kommer förmodligen ta några dagar och sedan är det redigering av stora mått som gäller. Ny fas i manusskrivandet men fortfarande lika roligt. Kanske till och med roligare nu när grunden är satt och jag bara ska jobba på att storyn ska bli bättre och bättre.

På torsdag är det dags för bokmässan och ser verkligen fram emot en rolig helg. Men först är det manusjobb som gäller. Ha en fin måndag allihopa. Här kommer lite bilder från morgonens cykeltur…


cykeltur_djurgarden_20160919

cykeltur_djurgarden3_20160919

cykeltur_djurgarden4_20160919

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page