top of page

På roligt uppdrag under tre veckor – kontraster i livet!

I dag började jag jobba på Digitala Medier på Bonnier Tidskrifter. Det är första gången som jag är ifrån Maximilian hela dagen. Gissa om jag längtade en hel del efter min goa bebis även om det var roligt att vara på redaktionen igen.


Kontraster. Förra veckan långfrukost på Saturnus med Maximilian i barnvagnen. Den här veckan roligt jobb…


Tre veckor framåt kommer jag arbeta med bland annat amelias och mamas webbsidor. Två sajter som jag verkligen tycker om eftersom deras målgrupper passar in på mig väldigt bra och de har ett innehåll som är intressant, underhållande och inspirerande. Dessutom är det roligt att träffa alla kollegor igen.

Har dock saknat Maximilian väldigt mycket i dag. När jag kom hem var det mycket kramar och gos. Han är ju knappt sex månader (nästa vecka fyller han sex månader). Min lilla bebis.

Tänker att vi ändå har det väldigt bra i Sverige med tanke på hur lång (betald) föräldraledighet vi får. I många länder tillåts man inte ens vara hemma ett halvår med sin bebis. Jag undrar hur föräldrarna löser det? Är det nanny som gäller? Slutar någon att arbeta och blir hemmafru/hemmaman? Eller finns det förskolor som tar emot så små barn?

Själv är jag glad att jag kan kombinera jobb, frilansuppdrag och författarskap med att vara hemma med min underbara lilla bebis. Då får jag det bästa av två världar. Även om barnen alltid är nummer 1, oavsett vad ❤️

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page