top of page

På språng – livet rusar på i 180

Det händer mycket spännande saker just nu. Och livet rusar på i 180. Den här veckan har jag sprungit på möten, haft trevliga författarluncher och i morgon väntar möte på Bonnier Tidskrifter inför kommande frilansuppdrag och sedan en till författarlunch.


Känner mig lite så här just nu 🙂 Foto: unsplash.com


Allt som händer just nu är såklart jätteroligt men det gäller att ha koll på planeringen och hänga med. De stora barnen har dessutom varit på läger hela veckan så det har varit mycket lämna och hämta på olika ställen, packa matsäckar, bad- och träningskläder med mera. Man vet att man lever helt enkelt 🙂 (tur att man kan gå ihop flera föräldrar och hjälpas åt med hämtning och lämning.)

I morgon är det avslutning och uppvisningar som gäller. Eftersom både Isabelle och Alex har uppvisning nästan samma tid får jag och Patrik dela upp oss. För mig och Max innebär det gymnastik på Lidingö och för Patrik och Ville multisport på Gärdet. Det ska verkligen bli kul att se var barnen har lärt sig.

Vi håller dessutom på att renovera badrum och kök. Inga större förändringar men tillräckligt för att vardagsrummet ska vara belamrat med allt innehåll från badrummet och köksbordet fullproppat med köksgrejer, phu. Nästa vecka ska renoveringen vara klar. Längtar.

När det är så här mycket har jag lite svårt att komma ner i varv på kvällen. Egentligen borde jag gå och lägga mig men sitter i stället och planerar en del. Är ganska glad över vår underbara vecka i Båstad. Den behövdes verkligen. Jag jobbade superlite och var bara med barnen, gjorde utflykter och hade det superbra. Om tre veckor åker vi ner igen. Då är det ganska många vänner som också är där vilket innebär en massa kompisar till barnen och härligt umgänge för oss. Längtar!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page