top of page

Planerar inför hösten – viktigt med återhämtning och bra struktur

Jag har tidigare skrivit att hösten kommer innebära en hel del jobb och en massa nya spännande saker. Och snart kommer det dra igång ordentligt för mig. Då är det viktigt att ha koll på planeringen men även unna sig tid för återhämtning och vila.


Planering inför hösten pågår för fullt.


För att hålla koll på allt roligt som händer i höst och orka med är planen att:

  1. Planera. Att-göra-listor är min bästa vän och jag planerar att sätta mig i veckan och gå igenom vad som ska göras, deadlines, delmål, mm. Både veckovis och för en längre period. Älskar att planera och strukturera.

  2. Se till att jag får tid för det som ska göras. Boka in tid i kalendern, stämma av med P.

  3. Se till att det finns tid för återhämtning och tanka ny energi. Läsa böcker, se filmer, ta promenader, bada, lyssna på bra poddar, vara i stallet, träffa vänner mm.

  4. Sova de timmar som behövs. Inte det lättaste med en liten bebis men ibland kanske man måste ta en powernapp mitt på dagen när Max sover för att orka med hela dagen.

  5. Försöka äta hyfsat bra mat och unna mig ibland.

  6. Balans mellan jobb och familj. Superviktigt. Min familj kommer alltid vara viktigast för mig men utan mitt jobb är jag inte helt lycklig.

  7. Inte ta på mig för mycket. Säga nej och inse mina begränsningar. Man kan inte göra allt hela tiden.

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page