top of page

Platser som får en att känna sig hemma

Det går inte att vara i Båstad utan att ta morgonpromenader vid stranden. Något jag också gjorde när vi var där.

Det är en speciell känsla som sprider sig i kroppen när man närmar sig stranddynorna och ser havet skymta fram. Det är en känsla av att komma hem. Samma känsla som jag får när jag åker ut mot Bromma och Vällingby här i Stockholm.

Båstad är som ett andra hem för mig. Det har inte alltid varit så. Första åren vi var här tyckte jag inte alls om det lika mycket. Numera kan jag inte tänka mig en sommar utan att besöka Båstad, stranden och stugan. Barnen älskar att vara här och även vi. Det är så underbar miljö, finns massor av roliga saker att göra och se, mycket aktiviteter, vi har några hundra meter till stranden och trivs jättebra.

Att ta en morgonpromenad genom skogen och längs stranden är en perfekt start på dagen!


stranden_bastad_pask_2016

stranden_bastad_pasken.2016

joggingskor_bastad_pask

Komentáře


Utvalda inlägg

bottom of page