top of page

Powernaps, planering och obefintlig julstämning

Powernapp i all ära men nu är klockan halv tolv och jag är inte det minsta trött. Så blir det när man somnar i soffan efter en lång arbetsdag.

Den senaste timmen har jag betat av en hel del arbetsrelaterade uppgifter som att svara på mail till att planera jobb. En lång to-do-list är färdigställd och ska börja betas av under morgondagen. Men först är det julavslutning i kyrkan med Alex. Ser fram emot lite julstämning och att se barnen sjunga. Det är för övrigt något jag saknar just nu. Julstämning. Trots att vi har världens finaste gran, har bakat både lussebullar och pepparkakor och julpysslat oss blåa så vill den inte riktigt infinna sig. Jag har redan siktet inställt på januari och nästa år. Har så mycket planer och vill framförallt göra så mycket. Dessutom längtar jag efter krispiga tulpaner och att komma igång med träningen igen efter förkylning och kräkis.

コメント


Utvalda inlägg

bottom of page