top of page

Råmanus inlämnat – mjukstartar veckan


Manuset är inlämnat! Tänk att jag har skrivit råmanuset till min sjätte bok! Känslan just nu är så himla bra och jag tycker så mycket om min nya berättelse även om det är långt kvar innan den är klar för tryck.

Idag ska jag göra absolut ingenting. Vila, promenera med Sigge, kanske läsa, se en film och bara vara. Det är min present till mig själv nu när manuset är inlämnat.

Resten av veckan är ganska fullspäckad. Bland annat har jag flera roliga möten inbokade, ett som handlar om ett nytt projekt som jag ser väldigt mycket fram emot. Jag ska även förbereda presentationen inför torsdagens digitala föreläsning som jag ska hålla för Easywrite. Ämnet är julböcker och sociala medier, två ämnen jag verkligen gillar. Lunchpromenad med en författarvän väntar på onsdag och i slutet av veckan är det dags för en ny poddinspelning och klippning av podd. Fullt ös med andra ord 🙂

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Commentaires


Utvalda inlägg

bottom of page