top of page

Redigerar manus och kommer på mig själv med att le

Sitter i ett ombonat rum på hotellet och ska precis jobba med manuset några timmar. Älskar att sitta här för mig själv, nedsjunken i en skotskrutig fåtölj med mörka trämöbler, en stor bokhylla full av böcker och mysiga lampor som ger ett ombonat sken. Det är riktig fjällkänsla och det enda som saknas är en brasa och en hund som ligger vid fötterna och sover 🙂

Jobbar fortfarande med min huvudkaraktärs kärleksrelationer och vissa kapitel ändras ganska mycket medan andra får vara kvar som de är med undantag av några småförändringar. Den här delen är ganska rolig att redigera och ibland kommer jag på mig själv med att sitta och le.

Har ett dagsmål att fullfölja och måste jobba på för att hinna. När redigeringen är klar har jag bokat duo-massage här på hotellet. Isabelle är eld och lågor eftersom hon ska få gå på spa för första gången i sitt liv. Själv ser jag fram emot att få en stunds avkoppling och hjälp att mjuka upp min stela nacke och axlar. Ett tangentbord och skärm står högt upp på önskelistan just nu…

Lägger ut lite bilder från dagens promenad i morgon. Nu måste jag skynda på med redigeringen.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page