top of page

Research – så viktigt för att få koll

Veckan har varit intensiv, därav mitt dåliga bloggande. Har försökt klämma in skrivtid när helst det har gått mellan jobb, hämtningar och lämningar och det har gått riktigt bra. Har även haft en jättebra intervju som gett mig värdefulla tips.

Just research är så otroligt viktig när man ska skriva en bok. I veckan pratade jag med en framgångsrik idrottsprofil som förklarade mycket för mig som jag behövde till min bok. Dessutom fick det mig att renodla storyn ytterligare.

Målet är att ha något att visa upp lagom tills bebis kommer. Och dit är det 5 veckor. 5 VECKOR!!! Tiden rusar verkligen i väg. I morgon är det dags att köpa allt vi behöver till bebisen. Babysitter, madrass till sängen, lite kläder, babyskydd mm. Ser verkligen fram emot det.

Ha en fin lördagskväll allihopa. Själv ska jag skriva på manuset och även se en film med familjen. Mysigt att sitta uppkrupna i soffan allihopa, äta något gott och se en härlig film.

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page