top of page

Romme Alpin – en helg fylld med skidåkning och umgänge med vänner

Åh vilken helg vi har haft. Två dagar med skidåkning tillsammans med vänner och barn. Kunde inte vara bättre uppladdning inför veckan.

Isabelle grät igår kväll när vi kom hem. Hon ville fortsätta vara med Sonja. Ville grät han också, han var arg för att han inte fått åka skidor med oss (trots att han varit superglad hela helgen med mormor och morfar, gått på bio och kalas på lekland.)

Jag har inte åkt skidor sedan vi var i Åre förra året men det var så himla kul att vara i backen igen. Det är något speciellt med skidsemestrar. Luften, naturen, adrenalinet i kroppen och värken i låren efter ett snabbt åk i en brant backe. Nu tog vi det mest lugnt eftersom vi hade alla barn med oss, men några gånger åkte jag själv ner och det är ren lyckokänsla. Sedan är det extra kul att se hur barnen utvecklas och hur roligt de tycker att det är.

Totalt var vi tolv personer som reste till Romme. Det blev skidåkning, after ski, bandvagnstur upp till toppen för fondueafton och våffellunch. Även en massa varm choklad med vispgrädde slank ner. Jag behöver verkligen sådana här helger. Att bara vara med familj och vänner och ha roligt ihop.


liften_tjejerna

romme_skidor

choklad_vispgradde

familjen_romme

Comentarios


Utvalda inlägg

bottom of page