top of page

Söndagar innebär långa frukostar och att ta dagen som den kommer

Söndagar är en av de absolut bästa dagarna. Då är inga aktiviteter inbokade utan vi kan ta det lugnt och göra precis vad vi vill.

I dag satt jag och barnen och åt frukost länge, småpratade om allt möjligt och när de lämnat bordet satt jag kvar och läste ett gäng magasin. Ingen stress, inga aktiviteter att passa.

Jag passade på att ta lite bilder också. Är så kul att fotografera med digitalkameran även om det är långt kvar innan jag behärskar alla finesser.

Igår var en intensiv dag med ridning för hela familjen, gympa för Isabelle och sedan middag med vänner. En jättetrevlig dag och kväll. I dag ska vi åka ut till skogen och grilla korv. Tänkte även se om vi kan plocka med oss kottar och annat kul som man kan pyssla med.


tanker_pa_julen

Nu börjar julinspirationen med full kraft.pumpor3_20161016

Men först hallowen och pumpaperiod. Om två veckor ska vi ha lite Hallowenfirande här hemma med vänner. Men redan nu har vi handlat en massa prydnadspumpor 🙂


Liknande inlägg

Visa alla

Måndag och det börjar hända saker i lägenheten och med manuset. Längtar tills lägenheten är helt klar, men inser också att det kommer att ta tid att få allt i ordning. Nu är snart den platsbyggda bokh

Utvalda inlägg

bottom of page