top of page

Söndagsfika – helt klart underskattat


appelkaka_sondagsfika

I dag kom en vän över på lunch och fika. Jag och Isabelle bakade en sockerkaka som vi la ner en massa äpplen i och kryddade med kanel. Så gott!

Söndagsfika är verkligen underskattat. Det är så himla trevligt att bjuda hem vänner på något nybakat och servera kaffe eller te. Sitta och småprata om allt mellan himmel och jord. Eftersom min vän också är journalist blev det en hel del prat om just skrivande. Jag berättade även om en ny idé jag har,  jättekul och nyttigt att bolla med någon.

Nu ska jag ta en kopp te, tända några ljus och klara av lite administrativa arbetsuppgifter. Har en del att stå i inför veckan och känns skönt att förbereda en del på söndagskvällen när barnen gått och lagt sig 🙂

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page