top of page

Saknar min bebis – snart blir det ändring

Barnen har precis lagt sig och jag har några timmar för mig själv innan det är dags att sova. Det är riktigt rofyllt här hemma och den här tiden på kvällen är ganska skön. Då kan jag läsa en bok, arbeta med boken en stund, umgås med P eller titta på en film.

Jag jobbar ju som webbredaktör den här veckan också. Och även om jobbet är kul är det inge vidare att arbeta borta just nu. Jag saknar Maximilian som bara den och inser att jag inte riktigt är redo att vara borta från honom så här mycket. Vill vara hemma med min bebis. Det är STOR skillnad på att arbeta hemifrån och att sitta på ett kontor.

När jag är hemma kan jag själv styra över mina tider och flexibiliteten är stor. I höst är planen att jag ska ägna mig åt bok nummer 2 och bok nummer 3.  Jag kommer även vara hemma med Maximilian och jag längtar efter att han och jag ska hitta på en massa mysiga saker tillsammans.

Planering känns som A och O i höst. Att verkligen vara med Max helhjärtat och sedan skriva superfokuserat när jag har min skrivtid. Även om det kommer vara ganska intensivt är den enorm skillnad mot att sitta på ett kontor hela dagarna.  Nu kommer jag oftast sitta i arbetsrummet eller när P har Max som mest några meter bort på gatans café. Det känns som en perfekt lösning.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page