top of page

Sjukstuga - 3 tips för lite mer pepp

Hej på er, har sjukstuga här hemma just nu. Så trist med förkylningar och längtar tills alla är friska igen. Just nu är det mycket vila som gäller för oss, dricker hinkvis med te (barnen dricker saft ;)), ser på film, läser och skriver till er. Kom på att jag kunde skriva en tipslista på saker att göra för att få lite pepp och energi när man är krasslig. Skriv gärna fler tips i kommentarsfältet :)

  1. Leta efter inspiration och pepp på internet. Själv älskar jag Pinterest som jag tycker bjuder på massor av inspiration och får mig att drömma mig bort. Just nu är jag inne på julen och får så mycket idéer och tips.

  2. Kura ner dig under täcket och läs en bra feelgoodroman. Här är några böcker som jag tycker extra mycket om: - När livet börjar om av Lucy Dillon. - Nya kontakter av Sophie Kinsella. - Sju systrar av Lucinda Riley (läste böckerna i somras och älskade dem) - Finns det en, finns det flera av Mhairi McFarlane - Den lilla bokhandeln vid hamnen av Jenny Colgan - Det slutar med oss av Colleen Hoover

  3. Se en bra serie eller film. Just nu är jag väldigt förtjust i serien Cheasapeak Shores (Netflix). Supermysig feelgood som utspelar sig i en liten kuststad i USA. Filmen Megan Leavey (Svt) är ett annat tips. Filmen är baserad på en sann historia och egentligen var det min man som började se den. Själv hade jag fullt upp med annat men det slutade med att jag satt som klistrad framför tv:n.

  4. Om fint väder: ta med en filt till en stol/fåtölj ute i trädgården eller på balkongen och njut av att få lite frisk luft och sol.


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page