top of page

Snart är manuset klart för första läsningen

Jag är så nöjd. Hann jobba undan en hel del i går kväll och känner mig riktigt taggad inför resten av veckan. På söndag ska manuset till läsning och mycket jobb återstår innan det är klart.

Tänk vad skönt det kommer kännas på måndag när manuset är ivägskickat efter månader av hårt slit. Jag kommer känna mig helt sysslolös efter jobbet :). Fast samtidigt har jag en del frilansprojekt vid sidan av oktobers heltidsjobb så jag kommer nog ha att göra. Dessutom har vi massor att fixa med hemma innan vårt stora hemmafix är klart.

Och så kan jag och barnen ta tag i alla roliga pyssel som vi har samlat på hög. Kanske hinner jag till och med läsa lite böcker. Ni hör ju. Planerna är många 🙂

Nu är det dags att ta tag i dagens jobb. Ha en fin onsdag allihopa!


morgon_host

Foto: Unsplash.com


Comments


Utvalda inlägg

bottom of page