top of page

Snart bär det av mot södra Sverige

Bilen är fullpackad inför några dagar borta. Snart ska jag göra i ordning matsäck och packa ner de sista sakerna. I morgon är planen att åka före sju.

Jag hoppas verkligen att vi orkar gå upp tidigt i morgon. Jag vill gärna vara framme strax efter lunch så det är några timmars bilkörning som står på schemat. Ser verkligen fram emot att komma iväg och påbörja researchen inför min nästa bok. Ska försöka skriva på synopsis så mycket som möjligt den här veckan. Känner mig riktigt laddad.

I helgen har jag däremot tagit det lugnt med skrivandet. I stället har vi träffat vänner, cyklat på Djurgården och jag har spelat tennis. Med tre barn är det även en del aktiviteter som ska hinnas med. Alex har haft fotbollscup, Isabelle har spelat tennis och gympa och dessutom har barnen haft kompisar över varje dag. Nu är både jag och Patrik rätt slut men jag måste fixa det sista inför i morgon innan jag kan landa i soffan med en bra bok. Här kommer lite bilder från dagens cykelutflykt.


jenny_alex_isabelle_kruthuset

Paus vid Kruthuset. Behövdes eftersom vi cyklade nära 1,3 mil totalt, phu. Är imponerad av Alex som orkade hela vägen. Isa satt bakom mig.


appeltrad_vattnet_djurgarden

Plötsligt såg vi bara flera vackra träd vid vattnet som dignade av frukt. Så härligt.


lovverk_djurgarden_oktober

Hösten är ju en av de härligaste årstiderna. Det går inte att komma ifrån!

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page