top of page

Snart vecka 28 – än så länge en rätt smidig graviditet!

I morgon går jag in i vecka 28. Med andra ord är det inte särskilt lång tid kvar innan bebisen kommer. Hittills har det mesta känts bra. Lite smärta i ryggen och extra trötthet men annars mår jag toppen.

Smärtan i ländryggen kommer ofta när jag rört mycket på mig under en dag eller suttit helt still framför datorn i flera timmar. Då blir jag väldigt stel och har svårt att röra mig efteråt. Funderar på om jag kan göra några övningar för att bli lite mjukare i kroppen? Gissar att det är foglossning som spökar. Men trots den är det ju viktigt att röra på sig och hålla igång så länge det går.

Ärligt talar mår jag väldigt bra just nu. Det är en rätt behaglig graviditet och jag hinner inte tänka efter särskilt mycket. Livet rullar liksom på som vanligt. Kanske blir det så när man har fullt upp med jobb, manus och tre barn. Dessutom är det så mycket som händer just nu. Hemmet ska göras i ordning, det är snart jul med allt vad det innebär och jag har flera projekt att ro i hamn innan januari. Bara kul men ibland önskar jag att dygnet hade lite fler timmar 🙂 Och inte bara för att hinna göra allt utan för att  jag även känner ett stort behov av att bara vara. Hinna reflektera över mitt liv, framtid och nuet. Tanka energi och vila.

Tror det är väldigt viktigt att ge sig själv tid till eftertanke. Att stanna upp och våga göra ingenting. Många av mina idéer kommer då jag är som mest utvilad och har en massa ny energi. Så balans är väl ordet jag söker. Balans som är så lätt att förstå men som kan vara så svårt att omvandla till realitet. Men man kan alltid försöka och sträva efter det <3


En plats för vila och reflektion. Foto: Unsplash.com

En plats för vila och reflektion. Foto: Unsplash.com


Yorumlar


Utvalda inlägg

bottom of page