top of page

Starstruck i korridorerna och bokomslag på G

Jag avslutar veckan med att tillbringa helgen i sängen. Läser böcker, tidningar, bloggar och pratar i telefon med mina vänner. Anledningen till denna slapphet är magsjuka – igen. Herregud, nu måste vi väl ändå inte blir sjuka på flera år kan man tycka.

Hur som helst. Det är inte magsjuka jag vill skriva om. Jag vill berätta om min vecka. Första veckan på mitt nya jobb som har varit över förväntan. Jag har supertrevliga kollegor och själva arbetsuppgifterna verkar vara omväxlande och roliga. I like. Dessutom blev jag starstruck när jag fick rundvisning i huset och passerade den ena kvinnliga förebilden efter den andra. Som Frida Boisen och Amelia Adamo. Riktiga powerwomens.

Den här veckan har jag även hunnit med en frilansartikel som jag slitit med på kvällarna. Känns så bra när man får den här kommentaren av redaktören när artikeln är inlämnad ”Toppenbra Jenny! Visste väl att det här skulle bli toppen.” Nästa vecka ska kvällarna ägnas åt manusskrivande. Något som helt fått stå åt sidan den här veckan.

Jag har även fått första utkastet på bokomslaget till Drömstigen. Kan tyvärr inte visa än men ska göra det så fort det bara går. Tänk att det bara är några månader kvar till boksläpp. Jag får nästan nypa mig i armen. Nästa vecka ska jag ha möte med marknadstjejen på förlaget och planera inför boksläpp och PR. Tänk att min bok snart finns i butik och att fler än jag och förlaget ska läsa den.

Nu ska jag släpa mig till köket, göra en kopp te och rota efter något att knapra på. Efter ett dygn av i princip noll föda, känns magen som ett stort mullrande hål.


bocker_tidningar_jan2016

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page