top of page

Startade söndagen på nyhetsmorgon


I söndags var jag med i Nyhetsmorgon och pratade om skrivande vilket var otroligt roligt. Att gästa Nyhetsmorgon har länge varit en dröm och när jag fick frågan om jag ville hålla i sommarens författarskola tackade jag genast ja. Igår var det dags för första inslaget då vi bland annat pratade om att hitta sin idé, planera och hitta tid för skrivandet, mål & delmål samt hur man skapar ett synopsis.


Att hålla kurser är otroligt roligt och under tre tillfällen i sommar kommer jag dela med mig av mina bästa skrivtips. Jag tänkte också att jag skulle berätta lite mer om mitt skrivande och hur jag arbetar här i bloggen (blandat med en massa andra härligheter från livet och mitt författarskap).


Här kan du se första inslaget :) Länk till nyhetsmorgonComments


Utvalda inlägg

bottom of page