top of page

Ta hjälp om du kör fast

God morgon

Vi är tillbaka i Stockholm efter en snabbvisit i södra Sverige. Flera av er kanske redan vet var vi har varit?

Hur som helst är jag laddad att skriva en massa i dag. Jag har fått så mycket inspiration när vi har varit borta och jag har dessutom pratat igenom handlingen med min svärmor som kom med bra input på min kommande bok. Det är ett hett tips. Prata igenom handlingen med någon om du fastnar. I bland kanske du har svaren själv men bara behöver lufta dem. I andra fall kanske den du pratar med har bra synpunkter som ger dig en aha-känsla.

Ett annat tips om man fastnar är att göra något annat. Läs för inspiration eller ta en promenad där du kan tänka igenom din story. Har ni andra tips på vad man kan göra om man fastnar med storyn?

Till något helt annat. Här kommer bilder från resan.


jag_stranden_bastad_oktober2015

Promenad på stranden. Vi plockade snäckor och kastade sten i vattnet. Något som är Villes favoritsysselsättning just nu.


bastad_stranden

Stranden. Lika härlig på hösten som sommaren.


ljung_bastad_oktober2015

Vi plockade även ljung och andra saker som vi sedan använde för att göra en strandtavla. Det är ett hett tips om man vill göra något kul med barnen utan att det behöver kosta särskilt mycket. Plocka saker från naturen och gör naturtavlor. Vi har gjort en strandtavla och en hösttavla men man kan göra mängder med olika varianter beroende på vad man hittar.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page