top of page

Tacksam över livet

Isabelle ligger och sover här bredvid. Ville snusar i sin säng och jag ska snart släcka lampan. Är förkyld och trött och kan inte åka till stallet eftersom jag känner mig för risig. Men jag är glad. Och tacksam. För allt som har hänt mig den senaste tiden. Så mycket roligt, spännande och nytt.

Jag önskar jag kunde berätta om allt men det kan jag inte. Inte nu. Men snart, om några veckor. Då hoppas jag kunna berätta om allt spännande som är på gång. I dagarna ska jag träffa min redaktör. Få feedback på ett manus och diskutera manuset jag skriver på. Jag har fastnat, kommer inte vidare. Känner att jag inte riktigt får grepp om min huvudkaraktär. Hon slinker ur mina fingrar och befinner sig som i en dimma en bit bort. Jag måste locka fram henne och lära känna henne ordentligt. I morgon ska jag ge mig själv skrivtid. Sitta några timmar och arbeta med manuset och mina huvudkaraktärer. Hoppas ni får en härlig kväll och fredag.


blommor_hotorget

Älskar att promenera runt bland blomstånden på Hötorget och köpa med mig buketter som sätter färg i hemmet och gör mig extra glad. Läste om en annan författare som varje fredag köpte med sig blommor hem. En trevlig tradition som jag gärna också tar upp.

Comments


Utvalda inlägg

bottom of page